neWax stopt

-17 augustus 2012-
Het doek valt, aan alles komt een eind, enz. neWax houdt ermee op. En ja, dat doet zeer. Maar we gaan nog een keer vlammen: het laatste optreden zal zijn op 1 september op BleekPop in Doetinchem, komt allen! O, en laat ons weten welke oude nummers niet vergeten mogen worden...


Even niks...

-29 januari 2012-
U had waarschijnlijk al wat minder activiteit vernomen: neWax gaat even op pauze. NU is dan ook de tijd om ons te laten weten dat u op de hoogte gehouden wilt worden wanneer er weer wat gebeurt.


Set SAIL!

-29 juli 2010-
neWax staat op SAIL... Kijkt u even in de `gigs'-sectie? Om daarvoor vast in de stemming te komen: scroll een berichtje naar beneden.


Nog steeds video clip

-8 april 2010-
PowPowPow (zie nieuwsberichtje hieronder) is inmiddels meer dan 5000 keer bekeken, zelfs door Giel:


Video Clip!

-20 maart 2010-

POW POW POW - NEWAX


Site gewassen

-11 december 2009-
Kijk aan! Onze site is vlak voor de  Grote Prijs finale  even flink schoongemaakt. Nog wel wat kleine dingetjes natuurlijk, en we verwachten nog wat content, maar dat komt, dat komt. Ondertussen maken we ons op voor de finale van morgen! U kunt/moet nog altijd  stemmen.


Fansong

-21 november 2009-
Fans hebben een neWax-strijdlied geschreven! Zie  de myspace. En nu geen flauw gezeur van "o, hebben jullie fans dan?", want het bewijs is daar!


Stem op neWax

-15 november 2009-
We staan nu mooi in de finale van de  Grote Prijs, en dat betekent werk aan de winkel. Voor u, welteverstaan. Er dient namelijk gestemd te worden voor de publieksprijs! Stemmen doet u  hier, het spreekt voor aich dat er maar een keuze de juiste is...


Geen neWax vanavond

-25 oktober 2009-
Sjit! De varkensgriep heeft ons te pakken. Voor het eerst in al die jaren moeten we door ziekte een optreden afzeggen... Excuses aan alle zomaarpoppers, we gaan ervan uit dat  With Ice een waardige vervanger is.


Stukkie Clip

-16 oktober 2009-
Het duurt allemaal net wat langer dan geplanned, maar er is een newax-achtig stukje clip opgedoken... Zie onze  myspace.


Op naar de finale Grote Prijs

-19 september 2009-
Hoppetee! Gisteravond vond de jury ons de beste in de halve finale van de  Grote Prijs! Dat betekent dat we direct geplaatst zijn voor de finale van 12 december in de Melkweg. Dat betekent ook dat we stemmen nodig gaan hebben, daarover later meer. Voorlopig feest in huize neWax (en in Waalre vanavond, zien we u daar?). Allez-hoppa!


Grote Prijs vanavond

-18 september 2009-
Vanavond: halve finale  Grote Prijs! In de Gigant in Apeldoorn. Wees daar! En download meteen de  flyer.


Grote Prijs

-5 juni 2009-
We staan in de kwartfinale van de  Grote Prijs! 19 juni in Tilburg, wees daar! Download/bekijk ook de  flyer.


Niewe single online!

-5 juni 2009-
Eindelijk staat de nieuwe single online. Opgenomen/gemixed door Maurits Westerik (GEM), Arno Dreef (Smogus), gemastered door Fred Kevorkian (White Stripes, U2, Bad Religion). Luister hem nu op de  myspace. PowPowPow!


Oeptz, vaudje!

-5 april 2009-
Ho error, per abuis waren de data voor de optredens in de Melkweg en de Mezz omgewisseld. Onze excuses natuurlijk, we hopen dat u er geen blijvende schade van heeft ondervonden.


Een update!

-12 maart 2009-
Het was heel eventjes wat stil rondom neWax, maar hier zijn we weer! En er komen mooie dingen aan... Waarover nog even niks. Niettemin staan we op No Sleep Till Burg alsmede in het voorprogramma van the Rifles. Met Tim op gitaar, want Niek is nog op vakantie. Komt allen gezellig langs!


Dubbele neWax

-18 september 2008-
Geen foutje in de gigs-sectie: neWax speelt overmorgen echt op twee festivals. Zoals elke grote band betaamt hebben we natuurlijk een helicopter gekregen om van  Breda Barst  naar  ZXZW  te komen. Wel waar is dat er geruchten gaan dat er op beide festivals een (andere) verrassing langskomt... Wees erbij!


neWax is Metro talent

-19 mei 2008-
Tijdens de Muzikantendag van 17 Mei in 013 lieten we onze EP ondermeer beluisteren door Metro redacteur Jochem Geerdink, die ons de dag erna samen met Little Things That Kill en Garcia tot aanstormend talent bekogelde in zijn stukje.


OOR over neWax

-8 mei 2008-
In de laatste OOR is "27" besproken, en men vond het hoog tijd dat neWax op Lowlands staat. Dat vinden wij ook natuurlijk! Lees het hele artikel hier
Met excuses voor de vertraging trouwens, uw webmaster heeft het druk met het in elkaar schroeven van een nieuwe website om dit ouwe ding te vervangen.


De Popronde

-1 mei 2008-
Goed nieuws! Onlangs werd bekend dat we mee mogen gaan reizen met de Popronde. In September, Oktober, en November spelen we dan in de binnenstad van een hele berg steden. Voor meer info en om te zien welke andere bands nog meer mee doen, check www.popronde.nl.


neWax voor the Wombats

-4 februari 2008-
Op 22 maart aanstaande staat neWax in het voorprogramma van the Wombats! In een uitverkochte effenaar zullen ook wij dansen naar Joy Division. Hiertoe is het optreden op  Prilpop  verplaatst naar 21 maart. Zie ook de  gigs-sectie. Toevoeging: Ook de 24e zullen we met the Wombats spalen, dit keer in een uitverkocht Doornroosje.


neWax geselecteerd voor B-Stage!

-1 februari 2008-
neWax hoort samen met the Sean Walsh Band en Tank86 bij de drie bands die uitgekozen zijn door B-Stage om een bandcoach project aan te gaan. Hierbij horen onder andere professionele begeleiding en optredens op verschillende festivals in Brabant! Mooie dingen staan op het punt om te gebeuren, wij houden jullie uiteraard op de hoogte.


Stem op neWax!

-20 januari 2008-
Het Nationale Popinstituut heeft onze nieuwe EP "27" in de Lowlands album-lijst gezet, je kunt hier nu elke dag op stemmen om meer aandacht voor jullie favoriete band te genereren: Kijk voor de lijst op: http://www.popinstituut.nl/lowlands/stemlijst.html Alvast bedankt!


"27" nu verkrijgbaar!

-27 november 2007-
De nieuwe EP is af en deels te beluisteren op onze myspace! Hij kan bij jullie favoriete band afgetroggeld worden voor vijf euro! Mocht je ons niet elke dag tegen het lijf lopen dan kun je 'm ook bestellen, stuur ons maar een mailtje en dan regelen we het.


Door bij Emergenza

-27 november 2007-
We hebben ons net door de eerste ronde van Emergenza hebben geworsteld. Hoewel we relatief weinig eigen publiek mee hadden genomen kregen we genoeg handen omhoog om straks in April/Mei nog een keertje terug te mogen komen in Tilburg, zelfs barkeepers en technici deden mee. Iedereen met handen nog bedankt heh!


Vrijkaartjes voor B-Stage

-27 november 2007-
20 December staan we weer in de 013, dit keer namens B-Stage. Wij hebben 15 vrijkaartjes gekregen dus mocht je daar voor in aanmerking willen komen moet je effe een gil geven via de mail!


neWax is de studio uit!

-13 juli 2007-
Afgelopen weekend zijn wij de studio ingekropen en we hebben daar 7 nummers opgenomen. Deze moeten nog gemixed en gemastered worden, en zijn dus nog niet luisterbaar, maar we hopen ze na de zomervakantie gereed te hebben. Blijft dus allen geduldig!


neWax gaat de studio in!

-3 mei 2007-
Komende zomer (het eerste weekend van juli om precies te zijn) duikt neWax de studio in. Het aantal nummers en welke dat zullen zijn houden we nog even geheim. OK, dat weten we nog niet. Maar je zult na/in de zomer dus kunnen genieten van nieuwe herrie van je favoriete helden!


Nieuwe site online

-15 februari 2007-
De nieuwe site ging zojuist online. Nog wat schoonheidsfoutjes en lege velden, maar het zal niet lang duren of deze site is geheel neWax-waardig. Of neWax is deze site geheel waardig. Of zo.


neWax verkoopt uit!

-12 februari 2007-
Op donderdag 15 februari spelen we in een uitverkocht Doornroosje! De dag erna doen we dat nog eens, maar dan in de melkweg. Dit alles in het voorprogramma van the Rifles